Våre flotte ansatte…

får altfor lite offentlig oppmerksomhet; de lever godt med det:)

MEN, fremover vil dere kunne få bli litt kjent med noen av de – og ikke minst få et lite innblikk i arbeidshverdagen deres!

Først ut er Pål Stenseth.

En ringavløsers dag på jobb

Jeg lurer på hvordan Pål Stenseth i Trysil syntes det er å jobbe som avløser?

Pål har vært ansatt i Jordet-Hylleråsen avløserring i 9 år.  Det er 5 mjølkeprodusenter og 1 kjøttprodusent.  «Alle bøndene har jeg blitt veldig godt kjent med. Jeg jobber som regel 10 dager i strekk og har fri annenhver helg.  Jeg har ofte fri midt på dagen, mellom morgenstell og kveldstell.  Det syntes jeg er bra. Er det noe jeg skal gjøre privat midt på dagen, så har jeg god tid til det. Jeg må selvsagt være beredt dersom det skjer noe med dyra.  Jeg stiller også selvfølgelig opp i onnetider hvis bonden ønsker det.  Da kan det bli mye traktorkjøring og lange dager.»

Hva er det fineste med jobben din?

  • Jeg liker at det er en variert jobb, jeg jobber med dyr og maskiner.
  • Jeg liker å jobbe selvstendig. Bonden er ofte borte når jeg er der.
  • Det er trivelige bønder jeg jobber hos og de setter pris på det arbeidet jeg gjør.

Du ble kåret til årets avløser i Hedmark i 2018.  Hva synes du om det?

«Det var stas!  Det er hyggelig med en slik påskjønnelse!  Jeg fikk diplom og ny klokke!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.