Hvorfor bruker du oss? Heinrich Jung…

Vi er ute hos medlemmene våre og spør; «Hvorfor bruker du Landbrukstjenester Øst?»

I dag er vi hos Heinrich Jung som driver et 100% økologisk gårdsbruk med plante,- og husdyrproduksjon.

Hvorfor bruker du Landbrukstjenester Øst?

«Jeg kjenner min egen begrensning; jeg ønsker å være bonde. Det er 30 år siden jeg startet opp som selvstendig næringsdrivende, og jeg vil ha papirene i orden. Jeg kan ikke sette meg inn i og holde meg oppdatert på alle hold,- derfor overlater jeg den biten til profesjonelle. Det er også gode forsikringsordninger og kunnskap om andre tjenester rundt drift og det å ha ansatte.

LTØ er mye mer enn kun et vikarbyrå – alt det administrative blir ordnet av dere, det at de ansatte har fast lønningsdato er også et viktig aspekt.»

Se videointervju på Landbrukstjenester Øst sin Facebook-side!!!

Ugnius, Heinrich og Almantas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.